24/7 Salg & Support Tlf 908 44 275   l   VMware   l   Søk
Glemt Passord?
Register
More Websites at TemplateMonster.com!

SERVERLØSNINGER FRA IMC GIR faste it kostnader

Med egen server løsning ligger serveren på nettet og logger deg på som det skulle være din maskin, du slipper bekymringer vedrørende backup og oppdateringer, tap av data el. Ofte for små bedrifter lønner det seg ikke å drifte egen server, og man må vente lenge på reparasjon i krittiske øyeblikk.

 • Lag websider rask og enkelt

  Les Mer
 • Del dokumenter overalt til alle tider

  Les Mer
 • 24/7 Personlig kunde support

  Les Mer
 • Online Account Management Tools

  Les Mer

Service Oversikt

Vi tilbyr en rekke tjenester som:

Virtuelle servere: Driver du med webdesign kan vi skreddersy serverløsninger for deg som trenger flere webhoteller mail DNS løsninger på nett. Vi kan tilby alt fra 30 til tusenvis av siter under ett kontrollpanel. Vikan skreddersy Windows løsninger Activ Directory Exchange etc. Alt etter behov, kontakt oss for tilbud.

ISP driver du egen ISP vi kan tilby plattformene. 

Vil vilbyr også følgende tjenester: Webhotell Domener Server hosting SQL database Webshop Webløsninger Webtjenester Webdesign Viruskontroll av e-post Reklamevask /Spam Søkemotoromtimalisering Online Gaming Spesielle servere Domenepeker/Subdomene Backup Hardware Sikkerhet IT konsulent Outsourcing Service Tjenester Nettverk Internett Nettverk Trådløse nett meru Firetide ADSL Bedrift ADSL Hjemmekontor IP / ISP Internettfastlinje Leid samband LAN-LAN Fiber IP telefoni IP-telefon

 

Google AdWords

Dette er siden for deg som ønsker fremgang med Google AdWords annonsering. AdWords representerer muligheter for de fleste virksomheter eller organisasjoner som har en målrettet tilstedeværelse på Internett. Nedenfor gir vi deg flere gode grunner til at du skal kontakte oss i dag for: 1) Å få i gang den kampanjen som du lenge har tenkt på, men enda ikke har realisert - eller - 2) Å sikre deg at kampanjen som allerede er på luften gir deg enda bedre resultater.

Google AdWords Dette er siden for deg som ønsker fremgang med Google AdWords annonsering. AdWords representerer muligheter for de fleste virksomheter eller organisasjoner som har en målrettet tilstedeværelse på Internett. Nedenfor gir vi deg flere gode grunner til at du skal kontakte oss i dag for: 1) Å få i gang den kampanjen som du lenge har tenkt på, men enda ikke har realisert - eller - 2) Å sikre deg at kampanjen som allerede er på luften gir deg enda bedre resultater

IMC AS tilbyr en komplett pakkeløsning med domene, e-post og websider. Alt du trenger for å sikre din identitet på internett, kommunisere med e-post og markedsføre ditt firma med egne websider.

Net-pakkene er skreddersydd ulike behov. Fra den enkleste startpakken med domenenavn og e-post, til avanserte webløsninger for firmaer som bruker Internett for å tilby forretningskritiske tjenester. Du kan enkelt opp- eller nedgradere til andre Net-pakker når du ønsker. Vi kan også tilpasse løsninger som er svært billige men funksjonible.

 

Les Mer