24/7 Salg & Support Tlf 908 44 275   l   VMware   l   Søk
Glemt Passord?
Register
More Websites at TemplateMonster.com!

Et domenenavn er din identitet på Internett

IMC AS hjelper deg å finne og registrere ditt eget domenenavn, din egen adresse eller identitet på Internett om du vil. Domenenavn er essensielt i nesten alle tjenestene på Internett, så derfor inkluderer vi dette på nesten alle våre produkter. Med en gang et domene er bestilt og registrert er det din eiendom.

Dataleverandør med personlig service

På bakgrunn av lang drift og vedlikehold av servere og nettverk, har vi en kompatanse og erfaring som ivaretar sikker og stabil drift av deres systemer.  Systemene plasseres i vårt datasenter, som er overvåket, har begrenset tilgang, alarm, brannsikring med direkte varsling. Dette sikrer et stabilt og driftsikkert miljø.  Redundante høyhastighetslinjer sørger for stabile forbindelser til resten av verden.  met.

Vi tilbyr alt fra ren co-location (dere drifter alt, vi tilbyr strøm og internett), til full drift hvor vi drifter alt det tekniske, både programvare og maskinvare.  Våre teknikere har lang erfaring og har sertifiseringer på systemer som:  Windows 2003, Windows 2000, og Linux/unix-baserte systemer, samt tjenesteytende applikasjoner på disse platformene.  Vi kan også leie ut ferdig konfigurert server, med komplett maskinvare, dersom dere ønsker dette. Kontakt oss for et tilbud som passer deres virksomhet.

Dataleverandør med personlig service Om du vurderer et nytt operativsystem , oppgradering til nytt brukermiljø eller fornyelse av maskinvare, vi har kompetansen og produktene. Vi kan også påta oss ansvaret for driften av nettverket, serviceavtaler på utstyr eller rett og slett være parat til å hjelpe til dersom det skulle oppstå problemer. IMC AS fokuserer sterkt på at kundene skal ha et meget stabilt driftsmiljø, slik at brukerne til enhver tid har tilgang til de nødvendige ressurser For å oppnå dette tilbyr vi driftsavtaler basert på fjernstyring, slik at vi kan overvåke nettverket, og eventuelle feil eller ukontrollerte stopp kan elimineres. Selv om data utstyr i dag blir rimeligere og rimeligere, kan det i mange tilfeller svare seg å reparere. Verkstedet vårt har utarbeidet faste priser på reparasjon av mange forskjellige produkter. På denne måten vet du hvor mye reparasjonen koster før den defekte enheten blir innlevert.  Vi rekonstruere data fra dårlige medier som cd cd-rw harddisker og taper til lave priser etter no cure no pay prinsippet.